Luotettavaa ja ystävällistä palvelua!
RA-PROJEKTITYÖ
Mm. oheisten toimittajien keittiökalusteet varusteineen ovat tulleet tutuiksi asennustöissäni:
Remontoimiani keittiöitä
Keittiöremontit   Täydellinen keittiöremontti sisältää usein paljon muutakin kuin kaapistojen ja koneiden uusimista. Remontti alkaa suunnitteluvaiheen jälkeen usein vanhan kaapiston puruilla, sen jälkeen tasoitetaan ja maalataan seiniä, ehkä kattokin, ja saatetaan jopa uusia lattiapinnoitekin. Kaapiston välitilaan asennetaan nykyaikainen välitilalevy tai perinteinen laatoitus, ja jossakin välissä sähkö- ja putkiasentajakin tekevät oman osansa. Kaikki nämä työvaiheet voin mielelläni hoitaa siten, että remontti olisi asiakkaalle mahdollisimman helppo ja yksinkertainen. Mikäli kaapiston rungot ovat hyvässä kunnossa, kevyemmän mutta ulkonäöllisesti merkittävän ehostuksen keittiöön saa vaihtamalla vain kaapiston ovet ja tasot sekä esim. asentamalla uusi välitilalevy vanhan laatoituksen päälle. Tämänkin kokonaisuuden kruunaa upea LED-valaistus. Remontin sujuvuuden takaa kokemukseni yli kymmenen kalustetoimittajan kalusteasennuksista. Keittiöremonttiisi tarjoan: -avustaminen suunnittelussa ja luvissa -tarvittaessa olen mukanasi materiaalivalintoja tekemässä -putki- ja sähköurakoijien hankinta ja hallinta -kaapistoon nykyaikaisen LED-valaistuksen asennus laadukkailla tuotteilla -kaikki keittiöremonttiin liittyvät työt yhtenä kokonaisuutena, tai sitten vain haluamasi keittiöremontin työt teettämiisi suunnitelmiin perustuen.
Remontoimani keittiö
RA-PROJEKTITYÖ
Luotettavaa ja ystävällistä palvelua!
RA-PROJEKTITYÖ
Keittiöremonttiisi tarjoan: -avustaminen suunnittelussa ja luvissa -tarvittaessa olen mukanasi materiaalivalintoja   tekemässä -putki- ja sähköurakoijien hankinta ja hallinta -kaapistoon nykyaikaisen LED-valaistuksen asennus   laadukkailla tuotteilla -kaikki keittiöremonttiin liittyvät työt yhtenä   kokonaisuutena, tai sitten vain haluamasi   keittiöremontin työt teettämiisi suunnitelmiin   perustuen.
Keittiöremontit vankalla kokemuksella
Keittiöremontit toteutan täydellisenä kaikkine työvaiheineen alkaen vanhojen puruista, jatkuen seinien ja katon ehostukseen ja lattiapinnoitteen uusimiseen ja päättyen täydelliseen kaapistoasennukseen varusteineen. Kevyemmän mutta ulkonäöllisesti merkittävän ehostuksen keittiöön saa vaihtamalla vain kaapiston ovet ja tasot sekä esim. asentamalla uusi välitilalevy vanhan laatoituksen päälle. Tämänkin kokonaisuuden kruunaa upea LED-valaistus.
Remontoimani keittiö
Keittiöremontit   Täydellinen keittiöremontti sisältää usein paljon muutakin kuin kaapistojen ja koneiden uusimista. Remontti alkaa suunnitteluvaiheen jälkeen usein vanhan kaapiston puruilla, sen jälkeen tasoitetaan ja maalataan seiniä, ehkä kattokin, ja saatetaan jopa uusia lattiapinnoitekin. Kaapiston välitilaan asennetaan nykyaikainen välitilalevy tai perinteinen laatoitus, ja jossakin välissä sähkö- ja putkiasentajakin tekevät oman osansa. Kaikki nämä työvaiheet voin mielelläni hoitaa siten, että remontti olisi asiakkaalle mahdollisimman helppo ja yksinkertainen. Mikäli kaapiston rungot ovat hyvässä kunnossa, kevyemmän mutta ulkonäöllisesti merkittävän ehostuksen keittiöön saa vaihtamalla vain kaapiston ovet ja tasot sekä esim. asentamalla uusi välitilalevy vanhan laatoituksen päälle. Tämänkin kokonaisuuden kruunaa upea LED-valaistus. Remontin sujuvuuden takaa kokemukseni lukuisten eri kalustetoimittajan kalusteasennuksista. Keittiöremonttiisi tarjoan: -avustaminen suunnittelussa ja luvissa -tarvittaessa olen mukanasi materiaalivalintoja tekemässä -putki- ja sähköurakoijien hankinta ja hallinta -kaapistoon nykyaikaisen LED-valaistuksen asennus laadukkailla tuotteilla -kaikki keittiöremonttiin liittyvät työt yhtenä kokonaisuutena, tai sitten vain haluamasi keittiöremontin työt teettämiisi suunnitelmiin perustuen.
Luotettavaa ja ystävällistä palvelua!
RA-PROJEKTITYÖ
Luotettavaa ja ystävällistä palvelua!
RA-PROJEKTITYÖ